Who’s with me!

Lieverd!

Jouw verhaal was weer zo lekker herkenbaar! Eigenlijk heb ik hetzelfde als jij. Ik mis het hebben collega’s. Dat je maandag op je werk komt en onder het genot van een kop koffie vraagt hoe het weekend is geweest. En bij successen of tegenslagen even lekker los kan gaan bij iemand. En ik mis de tijden dat de tranen me over de wangen biggelden, omdat je zoveel schik kon hebben samen. Aaaaah, the good old days. Maar aan de andere kant is het dan wel weer lekker dat je niemand hebt waaraan je je kan ergeren. De collega die zo smakkend eet of van die vieze stinkende drankjes drinkt om 9 uur in de ochtend. Of die collega die altijd net even wat te lang en te vaak tegen je aan zit te kletsen, terwijl jij gewoon door wilt met werken. Ik schrijf deze punten wel op met een grote glimlach op mijn gezicht, want nu ik eraan terugdenk… Was het gewoon ook heel leuk en gezellig.

Maar! Iemand die ik heb leren kennen via Social Media (daar gaan we weer) heeft precies hetzelfde gevoel als ons, dus wij gaan binnenkort 1 keer in de maand (of vaker) ergens afspreken om samen te werken. Ergens op een plek met wifi en goede koffie. Energie krijgen van elkaar en dingen bij elkaar in de week leggen. Samen nieuwe ideeën creëren met elkaar en voor elkaar. Ik kan daar nu al niet meer op wachten, want ik heb het gevoel dat ik dat wel nodig heb zo nu en dan. En nu ik lees dat jij dat gevoel ook deelt, dan denk ik dat je ook maar moet (nou ja… moet… moet…) gaan aanschuiven. Heerlijk. Wie weet wat een mooie dingen daaruit voort gaan vloeien. Andere inzichten zijn zo inspirerend. Samen sterker. Bij het idee alleen al stijgt mijn stuiterniveau alweer aanzienlijk. Enne, mochten meerdere van jullie die dit lezen interesse hebben, laat het me/ons weten! Who’s with me!?

OEH! Mochten hier nog mensen meelezen die toffe en inspirerende locaties hebben (in mijn geval is een ruimte in een voetbalstadion natuurlijk ook een optie 😌), met goede wifi, lekkere lunches en heerlijke koffie etc. Laat het ons weten en wellicht komen we bij jullie zitten als vrolijke en toch hardwerkende ruimtevulling. En over een rondleiding doen we ook niet moeilijk, laat ons zien waar je trots op bent. Wij zullen Twitteren, LinkedInnen, Snapchatten, Instagram Stories maken en Facebooken over onze ervaringen bij jouw locatie. Kijk… en zo helpen en versterkten we elkaar weer. Exposure FOR THE WIN!

Maar goed! Snap out of it, Ell. Verder met jouw vraag:

Zoals je weet heb ik hiervoor op de interne sales gezeten bij hotels. Ik ben gewend een aanvraag op dezelfde dag te beantwoorden. Dat was een ongeschreven regel. Je laat op zijn minst even weten dat je het bericht hebt ontvangen. Het valt me nu op, aangezien ik degene ben die vaak offertes aanvraagt, dat dat lang niet overal het geval is. Het achter mensen aanvangen, ben ik dan ook geen fan van. Vooral ook omdat ik het niet snap. In mijn wereld strookt dat niet. Er is iemand die jou wil voorzien van werk en dan reageer je niet adequaat.

Nog een ding waar ik moeite mee heb. Mensen waar je (praktisch) geen contact mee hebt, die ervan uit gaan dat jij wel even kaartjes regelt voor een wedstrijd of dat jij wel even de contactgegevens doorstuurt van die en die. Jij zal dat vast ook meegemaakt hebben in verband met je vorige werk. En begrijp me niet verkeerd, wanneer ik iemand daar enorm blij mee kan maken en men heeft een goed onderbouwd en vriendelijk verhaal, dan wil ik met liefde kijken wat ik kan doen. Maar als je vanuit het niets verwacht dat dat wel geregeld wordt… Zit je verkeerd. Wij hebben onze netwerken met veel liefde en plezier opgebouwd, ik raad die mensen aan, hetzelfde te doen.

Ik moet nog wel even wachten tot ik vakantie heb, maar waar ik heeeeel benieuwd naar ben! Je bent naar Japan geweest, ik heb prachtige foto’s en spreuken voorbij zien komen. Tot welke inzichten ben je daar gekomen?

Dikke kus,

Ell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s