Glunderende gezichten en goede resultaten

Goedemorgen!

Ik begrijp heel goed dat jij zo’n Wingman hebt. Social Media for the win! Het is fantastisch dat je via die kanalen kan laten zien wie je bent en wat je doet. Alhoewel het delen op social media ook weleens tricky kan zijn, in mijn geval in ieder geval. Soms wil ik dingen van de daken schreeuwen, echter moet ik vaak rekening houden met de privacy van de teams of opdrachtgevers. Dan moet ik me echt enorm inhouden, aangezien ik in mijn blije-ei-heid het liefst alles wil delen met de mensen om me heen, zowel online als offline. Dus dingen posten over bepaalde dingen die teams aangaat, gaat altijd in overleg.

En dat jou wordt gevraagd om te bloggen voor externe partijen, snap ik al helemaal. Jij als Ibiza Goeroe in NL, kan natuurlijk weer voor veel exposure zorgen. Totaal niet vervelend ook als je zulke aanvragen krijgt. Heerlijk eten (hoop je dan maar) in ruil voor die reclame… goede deal!

Jouw vraag aan mij. Waarom doe jij, zakelijk, wat je doet? Waarom sta jij ‘s ochtends op om te doen wat je doet?

Liefde voor hetgeen je elke dag mag doen en liefde voor het spel. Het is prachtig om samen met een opdrachtgever of klant iets op te zetten. Of het nu een trainingskamp is voor een jeugdteam van een paar dagen of een paar weken ondersteuning met een profteam. Ik zie mensen graag lachen en blij zijn. Wanneer je een trainingskamp hebt geregeld en je ziet dat alles gesmeerd loopt, is dat een heerlijk iets. Het is toch vaak een voorbereiding op het aankomende seizoen(deel), dus het team moet op één lijn zitten. Als je merkt dat gedurende het trainingskamp het team steeds meer één wordt… Geweldig.

Wat ook vaak het geval is, is dat sponsoren meegaan op trainingskamp. Wanneer zij onderling wat voor elkaar kunnen gaan betekenen is dat al mooi, maar het feit dat zij het zo prachtig vinden om dichtbij de jongens te zijn waar ze elke week voor staan te juichen, is ook een mooie bonus.

Of, in geval van jeugdkampen, dat de ouders meegaan. Zij zien hun kids glunderen en gelukkig zijn, dus zijn zij dat ook. De ouders staan dan weer te glunderen van trots.

Wanneer ik met jeugdteams werk, veelal uit Engeland, dan zie je dat die jongens en meiden het al super spannend vinden om weg te gaan zonder hun ouders. Ze gaan naar Amsterdam, dat is al een ding op zich! Dan mogen ze ook nog trainen bij een grote Nederlandse club een tour doen door het stadion, wedstrijden spelen etc. Die teams hebben vaak een enorm druk programma, maar als je ziet hoe die gezichten glunderen…

Daar doe je het voor. Glunderende gezichten en goede resultaten.

Een ander deel is dat ik echt een band kan (en wil) opbouwen met de mensen waarmee ik samenwerk. De weg naar het uiteindelijke product is vaak lang, aangezien je vroeg begint met plannen en wanneer het dan zover is, leer je mensen nog beter kennen, aangezien je ze dan echt van dichtbij meemaakt. Ik vind dat heerlijk. Mooie mensen leren kennen en daarna ook contact blijven houden.

Binnenkort ga ik ook in gesprek met iemand dat weer tot iets heel anders kan leiden. Wel binnen de voetbalwereld, maar dan…. Anders. Dat heeft dan weer meer te maken met mijn enthousiasme en kijken wat dat voor dit bedrijf kan opleveren. Zulke dingen zijn zo mooi. De veelzijdigheid van wat we mogen doen. De nieuwe dingen waar we over na mogen denken. De nieuwe inzichten die we dagelijks krijgen en waar we ook daadwerkelijk wat mee kunnen doen, omdat wij dat de moeite waard vinden. HALLELUJAH!

Het valt mij op, dat telkens wanneer ik het over mijn werk heb woorden als: Mooi, prachtig, liefde, etc vaak gebruikt worden. I CAN’T HELP MYSELF!

Nu zit ik dus al die woorden in de strijd te gooien. Maar er zijn ook dingen die bij het ondernemen horen waar je geen fan van bent. Wat is dat punt/zijn die punten voor jou? Administratie even buiten beschouwing gelaten (dat vindt toch bijna iedereen een kriem?!)

Liefs Ell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s