Mijn ultieme droom heeft niets met voetbal te maken.

Nou ben ik totaal geen kerstmens, maar het idee om als ZZPers onderling elkaar te verrassen met iets leuks klinkt fantastisch. Met kerst of wanneer iedere werknemer vakantiegeld ontvangt en wij kwijlend kijken naar iedereen die erover post op Twitter, Facebook en Snapchat. Juist op die momenten elkaar kunnen verblijden met een persoonlijke touch. Prachtig idee!

Heb ik nog een grote droom met mijn bedrijf of evt ander bedrijf?

Poeh… Moeilijke vraag. Zoals je weet ben ik heel plotseling een zeer dierbaar iemand op veel te jonge leeftijd verloren een paar jaar terug. Daardoor is een behoorlijke verandering opgetreden in mijn zicht op dingen. Zo ook mijn kijk op de toekomst. Want wat is nou toekomst? Het kan ik één klap over zijn, dat hebben wij helaas van veel te dichtbij meegemaakt. Ik kies er voor meer in het heden te leven, dingen te doen die ik geweldig vind om te doen en veel meer te genieten van mijn dierbaren.

Dus zelfs wanneer ik zakelijk kijk, kijk ik niet heel ver vooruit. En natuurlijk weet ik dat juli een drukke maand is qua profteams die naar Nederland komen en dat augustus heel druk wordt door de teams die naar Nederland komen in samenwerking met mijn Engelse partners. Maar ik kijk geen jaren vooruit. Ik wil mooie dingen doen, met meer toffe opdrachtgevers aan de slag gaan, dat mag binnen de voetbalwereld zijn, maar wellicht gaat zich dat ook nog deels verleggen.

Daarnaast komen er ook dingen op mijn pad waar ik nog helemaal niet over had nagedacht. Of ik wil meedenken met hotels die starten met trainingskampen organiseren. Ik heb nu een paar keer mogen optreden als model op foto’s. Ondanks dat ik me daar niet helemaal op mijn gemak voel op dat moment, is de uitkomst van zo’n shoot wel geweldig. Dat je echt denkt: Ben ik dat?! Laatst werd ik gevraagd voor een tv-programma, als gastvrouw. Met regelmaat krijg ik de opmerking of ik niet iets kan gaan doen met mijn liefde voor make up (lees: lippenstift). Het is zo uiteenlopend en zo leuk hoe mensen met me meedenken en op bepaalde vlakken aan me denken. En van de ene kant denk ik: ‘Ell, spits je meer toe op 1 ding. Specialiseer je nog verder in de voetbalwereld.’ Maar het is ook zo leuk om juist na te denken over compleet nieuwe dingen. Het feit dat dat überhaupt mogelijk is, vind ik al een feest.

En juist omdat ik meerdere dingen aan het ontdekken ben, kom ik ook steeds meer achter eigenschappen van mezelf. Het enthousiasmeren van mensen is daar een belangrijke van. Ik krijg steeds vaker te horen dat mensen zo enthousiast worden wanneer ik over een bepaald onderwerp vertel. Dat doe ik bijvoorbeeld veel op Snapchat, daar kan je je ziel en zaligheid blootleggen in filmpjes van 10 seconden. Het was een tijdje terug nogal een uitdaging om de juiste Jawbone (activity tracker) te ontvangen. Na 3 pogingen had ik dan eindelijk de juiste te pakken. Na de (overdreven) dramatische Jawbone snaps, kon ik eindelijk de hysterisch blije snaps posten. En dan lees je een tijdje later het onderstaande:

Jawbone werd in de afgelopen jaren bekend met zijn UP fitness trackers: de UP Move, de UP2, de UP3 en de UP4. Toch schijnt het bedrijf moeite te hebben met de verkoop van de trackers en dat dwong de wearable-maker ertoe om ze met een forse korting te verkopen aan een reseller. Alleen op die manier kon het bedrijf de inkomsten binnenhalen die het nodig had om het bedrijf draaiend te houden.’ Bron: Tech Insider

‘Moeite met de verkoop van de trackers’ Die zin. Binnen no time na mijn snapchat verhaal hadden al 5 mensen om mij heen er een besteld, zijn er nog 4 het aan het overwegen en wellicht gaat een heel bedrijf, die Fitbit aan het overwegen was, overstappen op Jawbone.  Jawbone’s met moeite verkopen, my *ss. Maar helaas heeft het geen nut meer. Maar! Ik leerde wel dat mijn oprechte enthousiasme blijkbaar aanstekelijk is en dat doet me goed.

Maar okee, to the point. Mijn ultieme droom heeft niks te maken met voetbal. Het enthousiasmerende deel, zou hier dan wel weer goed van pas komen!

Ik zou me geen zorgen willen maken over geld en de wereld over reizen om goede doelen onder aandacht te brengen, doormiddel van bijvoorbeeld een YouTube kanaal en het zo verder uit te bereiden. Doelen die zich toespitsen op dieren. Het redden van dieren uit benarde situaties. Dierenmishandeling en dieren die met uitsterven worden bedreigd. Naar Roemenië vliegen om de ‘dansende’ beren te redden. Die springen dus op en neer op gloeiendhete platen. Mensen helpen die zwerfhonden en katten opvangen (hier gaan we een klein begin maken tijdens onze reis naar de Seychellen). Naar Maleisië om te kunnen bijdragen aan het onderzoek naar Orang Oetans. Naar Costa Rica in verband met de schildpadden. Afrika om de stropers van ivoor op te leiden, zodat ze begrijpen dat wat ze doen desastreus is. Naar Hawaii voor de Moniksrobben. Siberische tijgers, de berggorilla’s, de Javaanse neushoorn. Noem het maar op. Overal ter wereld zijn mensen die zich inzetten om deze dieren te redden of te helpen overleven en ik zou deze mensen graag de aandacht geven die ze zo keihard verdienen, zodat mensen inzien dat er hulp nodig is. Voor mij dan maar even geen nagellak, geen lippenstift, geen enige jurkjes. Nee, poepscheppen. Keihard meehelpen. Ervaren wat zij dagelijks meemaken. Met mijn passie, liefde en enthousiasme, hen op weg helpen naar een betere toekomst.

DAT is mijn ultieme droom.

Dan mijn vraag aan jou. Ik word dus helemaal blij wanneer ik zie dat mensen enthousiast worden door mijn gestuiter. Maar welke van jouw eigenschappen zijn voor jou het meest waardevol in jouw dagelijkse leven? Zowel zakelijk als privé gezien.

Liefs,

Ell

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s