Alle ballen verzamelen!

Lieve Rianne,

Jouw Ferrari brain… Nou, die heb ik vaker dan eens live mogen bewonderen. Ik weet nog dat wij eens samen zijn gaan lunchen in Ede, toen ik zo zat te twijfelen over mijn toekomst. We hebben toen wel 3 uur samen gezeten, als het niet langer was. Ik reed met enorme hoofdpijn naar huis, omdat jij zoveel mooie dingen in mijn hoofd had gestopt dat ik compleet vol zat. Heb toen thuis echt even de tijd en rust moeten nemen om alles te laten bezinken. Dat is juist een eigenschap die ik geweldig vind aan jou. Verander daar nooit iets aan, want je helpt en inspireert andere mensen daar enorm mee. Ik spreek uit ervaring.

Dan jouw vraag aan mij. Nou ja… Je stelt me 3 vragen in 1.

Wie of wat geeft jou die schop onder je kont als ondernemer? Hoe breng je steeds weer de discipline op? En waar komt die drive vandaan?

Daar kan ik heel kort in zijn… Het werk zelf. Ik wil van Soccerhostess gewoon een succes maken. De dingen blijven doen waar ik zo blij van word. Mijn eigen schema kunnen indelen. De mensen waarmee ik samenwerk zelf kunnen uitkiezen. Mooie contacten blijven leggen. Mensen blij maken met mijn diensten.

Ik mag zulke onwijs toffe dingen doen, het gaat vanzelf. En tuurlijk zijn er dagen dat ik er even geen zin in heb, dat alles tegen lijkt te zitten, maar ik besef me zoveel vaker wat een geweldige baan ik heb en ik verdien er nog geld mee ook! Whoopty friggin’ dooooo!

Maar er zijn natuurlijk mensen die heel dichtbij me staan waar ik altijd bij terecht kan en eventueel de schop onder de kont geven wanneer dat nodig is. Mijn moeder en zus, 2 geweldige en sterkte vrouwen, waar ik enorm veel respect voor heb en ze knuffelen zo fijn!

Mijn vader die in 1993 begon met zijn eigen bedrijf. Die ondanks 2 grote branden, de crisis en door zijn enorme kennis van zaken nog steeds trots eigenaar is van de Gendringen Houtgroep. Ik heb heel erg veel bewondering voor zijn manier van handelen en ondernemen. Dan voel ik me soms zo’n klein meisje die met grote ogen naar haar vader staart. En daarnaast is het de fijnste vader die iemand zich kan wensen.

Mijn broer. Helaas moet ik hem missen aangezien hij voor zijn werk naar Manilla is vertrokken, maar ook hij is een grote hulp voor me. Als ik met een issue zit, dan is hij degene die net weer even wat anders denkt dan ikzelf. Thank god for Facetime, dat maakt het gemis wat dragelijker.

En dan mijn liefde, Remco. Ook hij heeft een eigen bedrijf, Custom Restorations. Hij restaureert oldtimers (veelal auto’s). Ze komen soms binnen en dan denk ik: ‘Hoe kan je hier in godsnaam wat van maken?’ Maar hij krijgt het keer op keer weer voor elkaar. Enorm trots op hem. Wanneer ik even van me af wil zeuren of juist geweldig nieuws te vertellen heb, hij is nummer 1. Mijn absolute steun en toeverlaat.

En weet je welke mensen ik ook enorm kan waarderen? De mensen die je ‘kent’ via social media. Ik schrijf ‘kent’ tussen 2 haakjes aangezien je sommigen niet eens in het offline leven kent. Gelukkig heb ik wel een heleboel mooie mensen leren kennen via social media als Twitter, Linkedin en Snapchat. Prachtig hoe mensen meeleven, je vragen stellen, je wijzen op dingen, je scherp houden, noem het maar op. Voor veel mensen is social media nog steeds een ongrijpbaar iets, maar wat kan het veel moois brengen. Laten we niet vergeten, dat wij zonder Twitter wellicht elkaar misschien nooit hadden ontmoet. TWITTER ROCKS!

 

Alle ballen verzamelen! Verzamel altijd de juiste mensen om je heen. Die wie jou motiveren en inspireren. Degenen die je willen tegenhouden in jouw groei of geen goed gevoel geven over jezelf… #WegErmee

Social Media, laten we daar direct de vraag van maken. Jij houdt bijvoorbeeld een prachtige Facebookpagina bij voor jouw Villa Dances in ibiza, je Twittert, je gebruikt LinkedIn. Wat haal jij privé en zakelijk uit de verschillende sociale media die je gebruikt?

Smakkerd,

Ell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s